Daycruiser

En daycruiser er den moderne betegnelsen på en åpen motorbåt med en minicabin. Minicabinen egner seg best for kortere overnattinger, den har fast dekk forut og en romslig cockpit med vindskjerm.  Dagens daycruisere har et toppmoderne og klassisk design, og de er utstyrt med en innenbordsmotor, men hvis du ønsker en liten oppgradering kan du få med deg på kjøpet en kraftigere utenbordsmotor. Denne motoren fungerer som en påhengsmotor. De er ofte hurtiggående, og kan oppnå hastigheter over 30 knop. Dette er mulig ved at de har planende skrogform, noe som gjør at de kjører oppå vannet istedenfor gjennom vannet. En daycruiser er først og fremst en turbåt med sportslige egenskaper for de som liker det lille ekstra.

Sting 610 DC

Sting 610 DC er en helt ny daycuiser som får alle båtentusiaster til å klø seg i fingrene av begeistring. Den nye daycruiseren er tvillingsøster til Sting 610 S, men overbygg og bruksområder er totalt forskjellig. Sting 610 er en daycruiser med krypinn under fordekket, mens søsterbåten er en åpen konsollbåt. Grunnet sine funksjonelle løsninger og rålekkert design, har denne båten fått høye stjerner i markedet.

Båten har en stor og moderne salong akter med solide puter. Sofabenken på babord kan enkelt omgjøres til solseng med ryggstøtte i fartsretning. Dette er også en fin posisjon om man driver med vannsport og må passe på utøveren som er bak båten. Båten er ikke laget for at man skal benytte den til lengre overnattingsturer, men to personer kan trygt sove under fordekket. Toalett er ekstrautstyr. Daycruiseren har mange moderne og smarte løsninger. Blant annet henger koppankeret fritt fra akterspeil og motoren i en hylse på hekken, og man kan enkelt ankre ved å løsne tauet fra en clam-cleat. Fenderholdere rett ved førerplassen gjør det enkelt å vippe dem ut når man skal legge til kai. Denne båten er skapt for et behagelig sjøliv.

Uttern D66

Uttern D66 er en annen daycruiser som viser deg hva luksus på sjøen betyr. Denne båten er en kompakt og veldreid kjøremaskin som byr på mye moro. Skroget har en perfekt, men en tungdrevet V-bunn som resulterer i at den tar sjøene uten for mye slag. Høyt fribord, gode sitteløsninger i forhold til den relativt trange plassen, et funksjonelt pantry ute, fin adkomst forover som er et must på daycruisere uten dollbord, stor og åpen baug med baugspryd gjør adkomsten til brygge eller svaberg til en lek. I tillegg til en gjemt kalesjeløsning og håndrekker i hele båtens lengde gjør at denne båten er tryggheten i seg selv.

Skibsplast 660 DC

Skibsplast 660 DC er en båt som skiller seg ut fra innsiden. Skibsplast er en daycruiser med stor cockpit og solseng som lett kan omgjøres til en sittegruppe for flere personer. Her kan du også sitte avslappet med beina på badeplattformen, gjerne med fiskestanga eller forfriskninger og bare nyte båtlivet og sommeren. Båten har også grei plass i cockpiten, med overnattingsplass for to personer og et eget toalett. Båtens motor har 143 hestekrefter, noe som vil si at den er en trygg familiebåt.