Cabincruiser

Drømmer du om å gjøre noe helt nytt på sommeren? Ønsker du å gripe sjansen til å dominere havet, og imponere dine venner og familiemedlemmer med klasse, stil og sjarm? Vil du i tillegg gjøre en trygg investering? Da burde du skaffe deg en cabincruiser. En cabincruiser er en toppmoderne motorbåt som byr på overnattingsmuligheter for et visst antall gjester. I tillegg har en cabincruiser ofte flere lugarer, og en stor uteplass med mye plass. Uteplassen byr på en rekke selskapsmuligheter om våren, sommeren og høsten. Eller finn fram godstolen din og kos deg med en spennende bok under sommersolen.

Motoren

Styreposisjonen er ofte lukket i eget styrehus eller kabin åpen mot akter. De fleste cabincruisere har innenbordsmotor og et halvplanende eller planende undervannsskrog, dette gjør det det mulig å oppnå høyere fart. Det er mange ulike varianter av denne båttypen over hele verden, det er lett å finne et merke som du og din familie vil trives med. Det som gjør en cabincruiser unik, og alle seileres drøm, er at du kan være ute havet så lenge du vil. Pakk med deg hva du trenger til kortere eller lengere turer og reis fra havn til havn. Planlegger du turen på forhånd kan du få en helt unik opplevelse som du aldri vil glemme. Havet byr på uendelige muligheter.

Opplev sommeren til sjøs

Har du lang erfaring med båtføring kan du bruke sommerferien din til å ta sjøveien over til nabolandene, eller du kan reise Norge på langs og oppleve små og store kystperler. Husk at slike turer krever en del planlegging på forhånd, og det er essensielt at man har tilstrekkelige kunnskaper om sikkerhet om bord. Skal man på kortere eller lengre turer kan det være hyggelig med selskap. På langturer kan det være godt å bytte på hvem som skal være kaptein, og skulle det skje en ulykke er det en ekstra sikkerhet og ha flere om bord. Det som er så flott med en cabincruiser er at den er lett å styre uansett vær, og den store plassen gjør den som skapt for å huse mange mennesker. Enten du ønsker å sole deg, ta livet med ro med en god bok eller utforske havets skatter så har cabincruiseren både plass til deg og dine, samt mye ekstra utstyr. Det blir ikke mer luksus enn det.

Hvis du er helt fersk på sjølivet, og nylig fått båtførerbeviset, kan du bruke sommeren på å bli kjent med cabincruiseren din i nærområdet. Det er lite som slår litt frisk sjøluft en sommerkveld mens du er vitne til at solen går ned i havet.

Når båtsesongen er over kan cabincruiseren stå ute under beskyttelse mot vær og vind, eller du kan ha den inne på et autorisert lager. Firmaet du kjøpte båten av tilbyr ofte ulike alternativer for vinterlagring. Det viktigste er at cabincruiseren er sikret og står på et trygt sted. Husk at båtsesongen er kort, så hvis du hele veien legger ned et godt grunnarbeid med cabincruiseren, kan du nyte sesongen mye mer.